• Lorem ipsum

Wie zijn wij?

Optiek Dobbelaere is de zaak bij uitstek voor iedereen die een kwalitatieve bril, zonnebril of contactlenzen zoekt.
Als gediplomeerd opticien-optometriste, met ruim 20 jaar ervaring, kunnen wij u persoonlijk adviseren bij de aankoop van uw bril, zonnebril en/of contactlenzen.

Service en kwaliteit

Op al onze monturen is er twee jaar fabrieksgarantie. Los daarvan beschikt u over 2 jaar garantie tot zelfs 3 jaar garantie op uw glazen.
Als zelfstandig opticien garandeer ik al mijn klanten glazen van de hoogste kwaliteit. Heldere glazen, puur design, ...die voor U het beste zicht garanderen.
Door met fabrikanten te werken van firma's zoals Hoya, Rodenstock, Essilor, ... en door correcte metingen uit te voeren, kunnen we de aanpasperiode zo kort mogelijk houden.

Nazorg

Daar stopt mijn job echter niet! Het reinigen van de bril op geregelde basis, aan de hand van een ultrasonebehandeling, vervangen van plaketten, rechtzetten en aanpassen van de bril, zijn enkele van de dienstverleningen na verkoop.

Veiligheidsbrillen

Gewone optische brillen is één zaak, maar veiligheidsbrillen vraagt nog voor een totaal andere aanpak.
Hiervoor werk ik samen met Custom Safety, een firma gespecialiseerd in veiligheidsbrillen. Samen met het bedrijf waar U werkt zoeken we naar de perfecte oplossing. Neem gerust contact op voor meer vragen. [email protected] of +32 51 56 70 97
 

Horloges en juwelen

Bij Optiek Dobbelaere stopt het echter niet bij een leuke bril of zonnebril. Omdat we zelf houden van fashion hebben horloges en juwelen aan ons assortiment toegevoegd. Wij opteren om te werken met duurzame collecties vervaardigd uit mooie materialen en met kwaliteit hoog in het vaandel.