• Lorem ipsum

Christian Dior

Christian Dior

Top zonnebril van het haute couture merk, Christian Dior. Model noemen we Dior Mirrored.

Dior Mirrored zonnebrillen

Ze hebben het weer voor elkaar gekregen. Alweer een geweldige serie zonnebrillen van Dior en nu zijn ze ‘Mirrored’ genaamd.

 

 

Dit zijn de modellen die voor jou klaar liggen in de winkel in twee kleuren, blauw en in dé kleur van het moment: Rose gold, in gewoon in het Nederlands: Roze goud. Je zou kunnen zeggen dat de zonnebril familie is van de nieuwe Iphone Rose gold.

                

Degene die de nieuwe zonnebril als eerste mocht dragen was natuurlijk de Bad Girl Rihanna. Zij was diegene die de nieuwe collectie aan de wereld mocht laten zien op de modeshow van Dior, in Tokyo.

 

De subtiele cat-eye complimenteert de kaaklijn en accentueert je gezichtsvormen, en zeg nu zelf: wie wilt er nu niet een mooie kaaklijn en jukbeenderen zoals RiRi?.

De roze-goude bril heeft blauwe spiegelende glazen terwijl de blauwe zonnebril roze-goude glazen heeft. Dus zou je nog opzoek zijn naar een cadeau voor de verjaardag van je beste vriendin, dan zouden deze bril perfect zijn om haar, en misschien jezelf, ermee te verwennen!  Kortom, deze brillen zijn een absolute must-have!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.