• Lorem ipsum

Michael Kors

Michael Kors

Top zonnebril van Michael Kors. Een nieuwe versie voor het gekende pilotenmodel.

Michael Kors is opgericht in 1981 en ontwerpt niet alleen monturen, maar ook accessoires, schoenen, horloges, juwelen, dames- en herenkledij en een assortiment parfums. Een zonnebril van dit merk is dan ook ideaal om je outfit af te werken.

Michael Kors bezit een aangeboren feeling voor mode en heeft oog voor tijdloos chique. Volledig toegewijd aan een visie op stijl die zowel geavanceerd als toegeeflijk is, tegelijk iconisch en modern is, heeft hij een blijvend imperium gecreëerd dat wereldwijd bereikbaar is. Deze eigenschappen komen ook volledig tot uiting in zijn prachtige zonnebrillencollectie.

 

Een mooi voorbeeld hiervan is de Playa Norte zonnebril, die een moderne toets geeft aan de klassiekere pilotenzonnebrillen. Het is ook een pilootvormig montuur, maar het is uit 2 verschillende materialen gemaakt, namelijk goudkleurig metaal en witte kunststof. Deze bril biedt een uitstekende bescherming tegen de zon en hinderende schitterende oppervlakken door zijn gepolariseerde glazen. Bovendien beschikt hij over een beschermingscategorie 3 tegen UV-licht.

Geïnteresseerd in deze zonnebril? Shop hier .

Wil u deze topper graag in een ander kleur bestellen? Mail naar [email protected]  voor meer info.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.