Optiek en Horloges Dobbelaere

  • |
  • |
  • Registreren

I.Ma.Gi.N Jewels is een juwelenmerk geboren in het hart van de stad van diamanten, en haalt zijn inspiratie uit de tijdloze elegantie van fijne traditionele juwelen, en het verlangen om moderne designs te combineren met bewezen vakmanschap. Vooreerst wilt elk juweel uit de I.Ma.Gi.N Jewels collectie behagen en verrassen.

I.Ma.Gi.N Jewels werd opgericht door een juwelenontwerpster die reeds op haar 16de is begonnen met het ontwerpen van juwelen, en een gecertifieerd expert in edelstenen in de diamantsector. Beiden hebben een duidelijke visie op wat juwelen juist betekenen in de wereld van vandaag.

PERSOONLIJKHEID

“Juwelen zijn veel meer dan modeaccessoires, ze laten ons toe om een persoonlijkheid uit te drukken. Juwelen zijn zonder twijfel het middel bij uitstek om dit op de meest elegante en verfijnde manier naar voren te brengen. Elk juweel dat in onze ateliers wordt ontworpen, moet aan die eisen voldoen om als zodanig in de bestaande collectie te worden gepresenteerd.”

LUXE

“Echte luxe zit hem in de vrijheid om net dat juweel te kunnen kiezen dat als geen ander past bij een welbepaalde stemming of evenement. Daarom hebben wij in onze collectie juwelen in verschillende materialen ontworpen, gaande van zilver (Sterling 925) en natuurlijke stenen tot 18 karaat goud en diamanten. Voor onze juwelen zijn de hoogste kwaliteitseisen toegepast, en een onverslaanbare prijs. Dat is wat wij echte luxe noemen.”

I.Ma.Gi.N.
Onze merken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2021 Optiek en Horloges Dobbelaere - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »